Open van maandag - vrijdag: 8u-16.30u

Guddegemstraat 37


2160 Wommelgem

FAQ – gevolgen van de bedrijfsbrand

Blijft jullie dienstverlening verzekerd?

Ja zeker! We willen de impact voor onze klanten tot een minimum beperken en zetten alles op alles om onze dienstverlening verder te zetten. Omdat onze eigen productie momenteel buiten dienst is, wordt het wasgoed van onze vaste klanten momenteel behandeld door collega-wasserijen. Voor iedere individuele klant werken we aan een oplossing op maat.

 

Wanneer wordt mijn was opgehaald en geleverd?

Zowel door de feestdagen als door de transporten naar onze collega-wasserijen die de was van onze vaste klanten behandelen kunnen er afwijkingen zitten op de geplande ophaal- en levermomenten. We communiceren zo snel mogelijk van zodra hier meer duidelijkheid over is.

 

Mijn was wordt op een andere manier afgewerkt dan ik gewend ben.

Doordat uw was momenteel door een collega-wasserij wordt behandeld kan het zijn dat het op een andere manier gevouwen, gesorteerd of verpakt wordt. We vragen vriendelijk om uw begrip hiervoor. Mocht deze tijdelijke wijziging in afwerking toch een te grote impact voor u hebben, kan u ons steeds een berichtje sturen op info@gazellewasserij.be . We bekijken dat welke aanpassingen er mogelijk zijn.

 

Kan ik mijn wasgoed zelf binnenbrengen bij Wasserij Gazelle?

Helaas, momenteel nemen we geen wasgoed van particuliere klanten in ontvangst.

 

Kan ik momenteel bij jullie terecht voor de huur van linnen voor een éénmalig event?

Om alle beschikbare productiecapaciteit beschikbaar te houden voor onze vaste klanten verhuren we momenteel even geen linnen op korte termijn basis. We publiceren het in deze rubriek van zodra we deze service terug aanbieden.

 

Kan ik mijn gordijnen bij jullie laten reinigen?

Momenteel hebben we niet de mogelijkheid om uw gordijnen de zorg te geven die ze verdienen. We nemen deze dus tijdelijk niet in ontvangst.

 

Hoe kan ik jullie het best bereiken?

Momenteel krijgen we heel veel telefoontjes. Om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen vragen we om maximaal uw vraag via e-mail te versturen naar info@gazellewasserij.be .

 

Wasgoed dat op 11/05/23 bij Gazelle was, werd niet teruggeleverd. Wat doe ik best?

Allereerst onze excuses hiervoor! Gelukkig gaat het hier om een beperkte hoeveelheid linnen.

Momenteel maken we een onderscheid tussen linnen dat tijdelijk niet leverbaar is, en linnen dat definitief beschadigd is. Tijdelijk niet leverbaar linnen is wasgoed dat rook- of roetschade heeft en eerst door een hierin gespecialiseerde firma behandeld dient te worden. Dit wordt zo snel mogelijk nageleverd, maar reken toch op enkele weken.

Permanent beschadigd linnen is linnen met brandschade die niet te verwijderen valt. Uiteraard zijn we hiervoor verzekerd. Mocht het door u gemiste linnen ook binnen enkele weken niet opnieuw zijn aangeleverd vragen we u om een inventaris ervan door te mailen naar schade@gazellewasserij.be . Wij bekijken dit dan samen met onze verzekeraar.

 

Kan ik een nieuwe klant worden?

Graag, maar pas binnen enkele weken! Stuur ons gerust al een mailtje, en wij nemen contact met u op van zodra we terug eigen productiecapaciteit hiervoor hebben.

Bedrijfsbrand wasserij Gazelle

Op 11 mei woedde er een ernstige bedrijfsbrand op onze site. Momenteel stellen we alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening naar onze klanten toe te waarborgen. In onze FAQ kan u de antwoorden terugvinden op de meest gestelde vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag daar niet terugvinden, kan u steeds een bericht sturen naar info@gazellewasserij.be.

Veelgestelde vragen