Open van maandag - vrijdag: 8u-16.30u

Guddegemstraat 37


2160 Wommelgem

Zorgsector

In woon- en zorgcentra zorgen we voor de correcte behandeling van bewonerslinnen, bed- en badlinnen, arbeidskledij en gordijnen.

Zorgsector

In woon- en zorgcentra is het enorm belangrijk dat de bewoner zich goed voelt in de omgeving waar hij/zij verblijft. Propere kleding, bed- en badlinnen en gordijnen spelen hierbij een belangrijke rol. Ook werknemers moeten zich schoon voelen in de werkkledij van het centrum.

Bewonerslinnen

Kleding van bewoners behandelen is één van de grootste uitdagingen voor woon-en zorgcentra. Het gaat hier over persoonlijke stuks waar de resident sterk aan gehecht is. Dankzij onze jarenlange ervaring met de behandeling van hotelklantenwas en bewonerslinnen weten wij precies hoe we dit moeten aanpakken. Begin jaren negentig hebben we ons dan ook toegespitst op deze delicate dienstverlening.

Net door deze uitgebreide ervaring kunnen we een dienstverlening volledig op maat van jouw instelling garanderen. Zo bieden we je de keuze tussen een systeem met tijdelijke markering of met permanente labels. Op gebied van op- en afhaling, verpakking en facturatie bespreken we alle mogelijkheden grondig. Zo kunnen we je een voorstel doen waar je jezelf volledig goed bij voelt.

Bed- en badlinnen

Bewoners in een woonzorgcentrum hechten veel belang aan hygiëne. Daarom zou je ervoor moeten kunnen zorgen dat de behandeling van het bed- en badlinnen zoals thuis is. Beddengoed moet regelmatig gewassen worden voor een goede en hygiënische slaap van bewoners. Lakens en zelfs donsdekens kunnen bij Gazelle gewassen worden.

Ook in de badkamer is hygiëne van groot belang. Voor het badlinnen bieden we ook uitgebreide en professionele diensten aan. Zo behandelen we voor jou de handdoeken, badhanddoeken en washandjes van je bewoners. We bieden een service die perfect past bij de wensen en noden van jou en je bewoners. Zowel het behandelen van je eigen linnen als ons huurlinnen behoren tot de mogelijkheden.    

Arbeidskledij

De kleding van je medewerkers hoort steeds onberispelijk te zijn. Indien dit niet zo is, kan dit door je medewerkers namelijk vaak als een probleem ervaren worden. Schone kleding zorgt voor gelukkige medewerkers en daar helpen we je graag mee.

Hier werken we ook graag volledig op maat van de specifieke vereisten van je instelling. Je kan de kledij zelf aankopen of kiezen voor een zorgeloze all-in formule. Fan van een klassieke, degelijke outfit of eerder van een fris, uniek model dat speciaal voor je instelling werd ontwikkeld? Dit met een opvolgsysteem via barcode of juist zonder label? Op maat van de locker van je medewerkers of in een handig, klein pakketje? We bespreken samen met jou alle mogelijkheden.

Gordijnen

Om de perfecte hygiëne van de kamers in het zorgcentrum te garanderen is een regelmatige reiniging van de gordijnen ook noodzakelijk. Ook op dit gebied heeft Gazelle reeds veel expertise. Na twintig jaar ervaring weten we dan ook perfect hoe we moeten zorgen voor een hygiënische behandeling aangepast aan de specifieke vereisten van de stof. 

Daarnaast zorgen we voor een opvolgsysteem zodat je steeds op de hoogte bent van de laatste onderhoudsbeurt. Voor het af- en ophaken van je gordijnen kunnen we ook een speciaal opgeleid team inschakelen. Weer een zorg minder!

Nog vragen of helemaal overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Overige diensten

Resto> Hotels> Industrie> Specials>