Kantooruren van maandag - vrijdag: 8u-16.30u

Guddegemstraat 37


2160 Wommelgem

Zorgsector

In woon- en zorgcentra zorgen we voor de correcte behandeling van bewonerslinnen, bed- en badlinnen, arbeidskledij en gordijnen.

Zorgsector

In woon- en zorgcentra is het enorm belangrijk dat de bewoner zich goed voelt in de omgeving waar hij/zij verblijft. Propere kleding, bed- en badlinnen en gordijnen spelen hierbij een belangrijke rol. Ook werknemers moeten zich schoon voelen in de werkkledij van het centrum.

Bed- en badlinnen

Bewoners in een woonzorgcentrum hechten veel belang aan hygiëne. Daarom zou je ervoor moeten kunnen zorgen dat de behandeling van het bed- en badlinnen zoals thuis is. Beddengoed moet regelmatig gewassen worden voor een goede en hygiënische slaap van bewoners. Lakens en zelfs donsdekens kunnen bij Gazelle gewassen worden.

Ook in de badkamer is hygiëne van groot belang. Voor het badlinnen bieden we ook uitgebreide en professionele diensten aan. Zo behandelen we voor jou de handdoeken, badhanddoeken en washandjes van je bewoners. We bieden een service die perfect past bij de wensen en noden van jou en je bewoners. Zowel het behandelen van je eigen linnen als ons huurlinnen behoren tot de mogelijkheden.    

Arbeidskledij

De kleding van je medewerkers hoort steeds onberispelijk te zijn. Indien dit niet zo is, kan dit door je medewerkers namelijk vaak als een probleem ervaren worden. Schone kleding zorgt voor gelukkige medewerkers en daar helpen we je graag mee.

Hier werken we ook graag volledig op maat van de specifieke vereisten van je instelling. Je kan de kledij zelf aankopen of kiezen voor een zorgeloze all-in formule. Fan van een klassieke, degelijke outfit of eerder van een fris, uniek model dat speciaal voor je instelling werd ontwikkeld? Dit met een opvolgsysteem via barcode of juist zonder label? Op maat van de locker van je medewerkers of in een handig, klein pakketje? We bespreken samen met jou alle mogelijkheden.

 

Nog vragen of helemaal overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Overige diensten

Resto> Hotels> Industrie>

Bedrijfsbrand wasserij Gazelle

Recent woedde er een ernstige bedrijfsbrand in ons bedrijfspand. Momenteel stellen we alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening naar onze klanten toe te waarborgen. In onze FAQ kan u de antwoorden terugvinden op de meest gestelde vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag daar niet terugvinden kan u steeds een bericht sturen naar info@gazellewasserij.be.

Veelgestelde vragen