Open van maandag - vrijdag: 8u-16.30u

Guddegemstraat 37


2160 Wommelgem

Specials

Op zoek naar een professionele verzorging van je tenten, toneeldoeken, antieke kostuums, gordijnen? Ontdek wat Gazelle voor je kan doen.

Specials

Diensten die een gespecialiseerde aanpak en een bijzondere service vragen? Gazelle weet er raad mee! We hebben ons al jaren toegespitst op dit soort projecten en zijn daarom de perfecte partner voor jou.

Theater of toneel

Een theater of een toneel heeft speciale zorgen nodig op vlak van linnen. Een zwart doek, ook wel theaterdoek genoemd, heeft een professionele verzorging nodig. De toneelzaal zal frisser ruiken met proper gewassen doeken.  Organiseer je een toneelstuk met antieke kostuums? Ook vintage kleding weten wij als de beste te behandelen. Het zijn dan ook waardevolle en unieke stuks! 

Transport

We behandelen nieuw linnen dat verontreinigd is door de verscheping met de grootste zorg. Daarnaast zorgen we ook voor de correcte behandeling van containerhoezen. 

Andere projecten

Dit is nog maar een klein deel van de stoffen die we voor jou kunnen reinigen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook nog grote tentzeilen, grondzeilen, brandweer- en interventiekledij, enz. Voor elk project bespreken we met jou de mogelijkheden!

Nog vragen of helemaal overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Bedrijfsbrand wasserij Gazelle

Op 11 mei woedde er een ernstige bedrijfsbrand op onze site. Momenteel stellen we alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening naar onze klanten toe te waarborgen. In onze FAQ kan u de antwoorden terugvinden op de meest gestelde vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag daar niet terugvinden, kan u steeds een bericht sturen naar info@gazellewasserij.be.

Veelgestelde vragen